Eculens:

Elke dag bezig met research!

 

Recente projecten


De laatste jaren lag bij de verschillende onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten van Eculens de nadruk op de Xtralens, omdat steeds meer dragers van - vooral zachte - lenzen problemen kregen met hun ogen. Dat verontrustte niet alleen Dirk van Meurs en zijn medewerkers, maar ook talloze collega-opticiens/optometristen. In 2001 is de Xtralens op de markt gebracht, ook in het buitenland, en steeds meer opticiens/optometristen hebben klanten kunnen helpen met speciaal aangepaste lenzen. Al deze collega's zijn hiervoor door medewerkers van Eculens opgeleid.

Inmiddels zijn Dirk van Meurs en zijn medewerkers druk bezig met het verder perfectioneren van hun nieuwste project: de Bifocaal-lens, waarop Eculens het wereldpatent heeft. Zoals de naam wellicht al duidelijk maakt, bestaat deze lens uit twee delen met verschillende sterktes, waardoor het gezichtsvermogen zowel op afstand als van dichtbij wordt gecorrigeerd. Mocht u in deze lens geïnteresseerd zijn, neem dan gerust contact op met Eculens.

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u problemen met uw ogen of lenzen, neem dan contact op met Eculens, of met een van de bij ons aangesloten optometristen/opticiens, zodat u een afspraak kunt maken.

 

 

"Eculens: spil van een netwerk van Xtralensspecialisten!"
© Eculens - Xtralens